رنگ کاری در تعمیر مبل

خیلی از شما با رنگ و رنکاری اشنا هستید و حتی ممکنه بعضی از مواقع رنگ کاری کرده باشید از رنگ کاری بر روی دفتر گرفته تا رنگ کاری دیوار و یا مجسمه در این پست قراره در رابطه با رنگ کاری در تعمیر مبل گفته بشه برای دیدن این پست فقط کافیه بر روی رنگ کاری در تعمیر مبل کلیک کنید.

رنگ کاری چیست؟

رنگ کاری حرفه و شغلی است که در ان ماشین و یا یک انسان با استفاده از ابزار هایی که در اختیار دارد شروع به رنگ زدن ان جسم میکند که در صنعت مبلمان بر روی چوب مبلمان (کلاف مبل) این عمل صورت میگیرد که به فردی که این کار را انجام میدهد رنگکار میگویند در تعمیر مبل نیز رنگ کاری میتواند به صورت لکه گیری و یا به صورت کامل باشد .

 

فرایند رنگ کاری در تعمیر مبل

رنگ کاری مبل شما بیشتر بستگی به خود شما دارد که ایا میخواهید رنگ ان عوض شود و یا خیر ، کارشناسان ما در صورت مشاهده اگر که لازم بود پیشنهاد رنگ کاری را به شما میدهند و اگر شما تمایل داشتی سفارش رنگ کاری نیز میدهید البته هنگام تحویل مبلمان در صورت امکان به مبلمان شما چه رنگ کاری بر روی ان انجام شده باشد چه نشده باشد براق کننده خواهند زد . در زیر بیشتر در رابطه با رنگ کاری در تعمیر مبل گفته خواهد شد :

 

به صورت خلاصه میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

 

1. دستمال کشیدن مبلمان برای تمیز شدن و شروع دراوردن زیر کار برای اماده سازی مبل برای پاچیدن رنگ

2. مشاهده شکستگی ها و اسیب دیدگی ها و بتونه گذاری ، بتونه به دو صورت  فوری و سنگی موجود است 

3. سنباته زدن و ته پوست زدن مبلمان ته پوست همان سنباته است که به دلیل استفاده زیاد نرم تر شده است . سنباته زدن برای فرم دهی و نرم شدن میباشد.

4. استر زدن در صورت نیاز و تشخیص رنگکار متخصص ، استر همان مخلوط شاپان با بنزین میباشد و یا مخلوط قیر با بنزین 

5. سیلر زدن و یا کیلر زدن برای بهتر پاچیده شدن رنگ بر روی چوب ، سیلر و کیلر ماده هایی شیمیایی هستند که با تینر مخلوط میشوند .

6. ته پوست زدن مبلمان برای اماده سازی پاچیدن همرنگی ، در این مرحله قسمت دراوردن زیر کار تمام میشود .

7. اماده سازی رنگ انتخابی و پاچیدن همرنگی  بر روی مبلمان و منتظر ماندن برای خشک شدن رنگ

8. پاچیدن کیلر و یا پلی استر برای براق و زیبا شدن رنگ چوب ، پلی استر دو نوع است براق و مات که میتوان با مخلوط کردن انها با یکدیگر پلی استر نیمه براق و نیمه مات تهیه کرد .

9. پس از پاچیدن پلی استر یا کیلر منتظر میمانیم خشک شود سپس مبلمان را دسمال میکشیم.

10. سپس با استفاده از شاپان (در صورت نیاز) و یا مواد براق کننده مبلمان را براق و تمیز میکنیم و انرا به دست متخصصان رکوب میسپاریم.

 

ما به دلیل محدودیت ها نمیتوانیم به طور کامل در این پست در رابطه با رنگکاری توضیح دهیم ، مشاوران و کارشناسان ما در محل توضیحات بیشتر را به شما عرض میکنند.

 

نکته:

بهتر است هنگام انتخاب رنگ همان رنگ قبلی مبلمان را انتخاب کنیم

بهتر است در هنگام انتخاب رنگ نسبت به رنگ چوب مبلمان تیره تر انتخاب کنیم تا روشن تر

 

 

ممنون ازهمراهی شما

تعمیرات تخصصی مبلمان خانه شیک

مطالب مرتبط
تنظیمات

یادداشت کاربران
درج یک یادداشت :
1 + 7 = ?